MENUMENU

MENUMENU

Tyvstart skosalget med Marianne Beate og Helmer!

160110 BLOGG3

Jeg har alltid syntes det er søtt når mor og datter matcher med samme kjole eller antrekk. Har du sett det noen gang? Hihi, jeg skulle gjerne hatt en liten mini-me, men det er ikke så mye som er laget for mor og sønn om man ikke er god til å lage noe selv. Men sjekk hva jeg har på føttene og hånden min! Haha, Helmer har fått utrolig mange komplimenter for KAVAT-skoene sine og jeg har alltid sagt at jeg gjerne skulle hatt slike sko selv. Det var derfor ekstra morsomt å få akkurat disse i gave – nå matcher vi , Helmer og mor. Og skoene er jo kjempegode! Er vi ikke kule?

160110 BLOGG10

160110 BLOGG4

KAVAT mammasko her og barnesko her

Nå som gradestokken viser minus og bakken er hvit av snø, har Helmer brukt en mer robust vintersko. KAVAT har både vinterboots og vinterstøvel i samme skjønne lærfarge som vi har i de matchende mor/barn-skoene våre. Jeg simpelten elsker denne lyse fargen og har alltid tenkt at brune lærsko tåler å bli litt slitt uten at skoen ser nevneverdig slitte ut….patinert skinn – er det ikke det man kaller det på finspråket? Skoene til Helmer er foret, gode og varme. Også disse skoene har fått ukjente forbipasserennde til å gi komplimenter. Veldig hyggelig! 160110 BLOGG1

160110 BLOGG2

160110 BLOGG11

160110 BLOGG5

160110 BLOGG9

KAVAT vinterboots her og vinterstøvel her

Et alternativ til KAVAT er vinterboots’ene fra Stonz. Disse er så LETTE – de veier ingenting! Jeg skjønner ikke helt hvordan det er mulig, vi snakker vekten av et brev. Noe i den duren. Hvis dere kommer over denne skoen må dere bare løfte på den, hehe. Det er verdt opplevelsen! Helmer går i utebarnehage og da tenkte jeg at slike lette vintersko måtte være toppen. Det tror jeg Helmer synes også. «Mamma, jeg liker skoene mine», sa han plutselig en morgen. Hihi – ingenting er vel bedre enn det!

160110 BLOGG7

160110 BLOGG8

160110 BLOGG12

160110 BLOGG6

Superlette vinterboots fra Stonz her

Jeg har fått lov til å dele ut en rabattkode til alle Lilleprinsens blogglesere! Med koden nedenfor får du 30% rabatt på Stonz Vinterboots (her) og ALLE skoene fra KAVAT (her).

Rabattkode (30%): SALG

Klemmer fra

Marianne Beate (Instagram: @marianne_beate)

Legg igjen en kommentar

dibs-w120
logo_black