HURRA! Vi har nye nettsider og bursdag på en gang!

Vi feirer at Lilleprinsen er hele 14 år(!) samtidig som at vi akkurat har lansert våre splitter nye nettsider! Vi er så stolte over å vise deg vår nye butikk og håper du synes det er enklere å navigere på sidene våre nå enn tidligere. Vi har fått mange gode råd og tips fra dere fine kunder underveis og har hørt på hva dere har sagt til oss. Du kan nå også velge å betale med Klarna Check Out – noe som gjør at du slipper å styre med å finne id-brikker og kort, og kommer deg raskere ut av kasseområdet. Vi ser at ordrene strømmer inn og tar det som et signal på at dere liker nettsidene våre. Vi skal pakke alle ordre så raskt som bare det, i samme rekkefølge som dere bestiller. Dersom det er superhast for deg med å få produktene så er det lov å sende oss en mail med ditt ordrenummer på kundeservice@lilleprinsen.no så skal vi hjelpe deg raskt 🙂

Bursdag og rabattkode – du er invitert!

Med koden HURRA får du 20% rabatt på alle* ordinære varer i 1 uke – altså t.o.m. søndag 12. november. (Noen få unntak, som Ergobaby OMNI 360, Maxi Cosi AxissFix og Yoyo.)

NYHETER!

Vi har fått inn mange nyheter og flere kommer. Denne uken kom den søteste nye nattlampen fra MIFFY som kan bo i sengen! Vi snakker årets julegavehit. Ballbasseng fra MISIIO er på plass og snart kommer den søte kaninen fra ROSE IN APRIL.

ØNSKELISTE!

Vær smart og sett opp barnets ønskeliste til jul nå – den lager du enkelt ved å trykke på det lille hjertet inne på produktet – og del den via epost med venner og familie slik at minsten i familien får noe som h*n (og dere) virkelig har bruk for!

NOEN AV VÅRE NYHETER, RESTEN FINNER DU HER

ROSE IN APRIL nattlampe

ROSE IN APRIL nattlampe

MIFFYS FIRST LIGHT nattlampe

MIFFY FIRST LIGHT nattlampe

MISIIO ballbasseng

MISIIO ballbasseng

MISIIO ballbasseng

MISIIO ballbasseng

Happy shopping!

Klem fra oss i Lilleprinsen 🙂

Legg igjen en kommentar

dibs-w120
logo_black