En helt rå GIVEAWAY til dere!

Vi har en helt fantastisk jule-giveaway for dere som følger oss i sosiale medier:) Vi gir bort en aldeles nydelig stelleveske fra Storksak, og du velger selv hvilken av veskene du vil ha dersom du vinner. Det du skal gjøre er å studere bildene under, gå gjerne inn på nettsiden ved å klikke på bildet. Legg igjen en hyggelig kommentar på hvilken Storksak-veske du falt for og hvorfor akkurat denne:) Det er selvfølgelig lov å smiske litt….:)

Alle Storksak-veskene har massevis av rom for alle sakene en mamma (eller pappa) trenger å ha for hånden, det medfølger stellematte og de henger fin på alle vogner.

Ellena_Taupe w acc

Storksak Ellena taupe her

0002903_300

Storksak Olivia grey her

1212120

Storksak Tania grey stripe her

1

Storksak Olivia grey tweed herTote_Diamond Blk w acc

Storksak Tote black diamond

1-Storksak Catherine_almond-513x602

Storksak Catherine leather almond her

CatherineNylon_Moss

Storksak Catherine nylon moss herstorksak_kate_patent_blackstone

Storksak Kate stone black
overdrag

Storksak Kate patent

storksak-bobby-changing-bag-quilted-putty-grey-0d5

Storksak Bobby putty her

Vinneren trekkes i juleferien! Lykke til!

142 kommentarer

 1. Malin s på 7. desember 2015 kl 22:48

  Storksak Olivia – tweed er jo heeelt rå fin! Hadde vært så fin til min navy happy brio som jeg bestilte av dere for en liten stund siden 🙂 Lille prinsen (hæhæ, den var fin vel?;) ) kommer I februar og vi gleder oss stort 🙂

 2. beateisaksen på 7. desember 2015 kl 22:51

  Jeg vil vinne Storksak Bobby putty ???? forelsket meg i den for lenge siden. Kan brukes på vognen og ellers også ???? trenger en liten oppmuntring midt i skolestress og jobb, med 2 barn og baby som kommer i April.
  Å vinne denne hadde vært en utgift mindre ????????

 3. manvetaldri på 7. desember 2015 kl 22:59

  Så utrolig mange fine! ????
  Håper på at jeg er den heldige som vinner en Storksak Olivia grey tweed ????

 4. Marianne vollebekk på 7. desember 2015 kl 23:00

  Catherine leather stelleveske var kjempelekker ????

 5. Celina på 7. desember 2015 kl 23:01

  Ja takk. Jeg vil gjerne vinne Storsak Bobby putty. Den var fantastisk pen, og jeg har lyst på den som et fint handy annheng på mi vogn. Liker og Deler 🙂

 6. Marit på 7. desember 2015 kl 23:23

  Storksak Ellena taupe ???? Jeg ønsker meg ny stelleveske da den jeg kjøpte av dere sist desverre har raknet inni foret. Lillesøster blir født på torsdag og med to andre barn som også er født i desember og med alle julegavene som skal kjøpes har jeg ikke prioritert meg selv nå i desember. Selv om stellebag er en babyting betyr det mye for meg at den ser bra ut. Den sier mye om stilen din og hvem du er. Denne stelleveken vil være prikken over i’en for meg.
  Så litt smisk- takk for at dere driver en utrolig bra nettbutikk.

 7. Jeanett på 7. desember 2015 kl 23:32

  Storksak Olivia grey er berre heilt fantastisk fin! Den passar godt til både vogn og skulder, mor og far, og den er plass til alt vi treng i 🙂 Her kjem mini om 5 veker, så det hadde vore ein super fødselsgåve å vunne denne (sidan eg ikkje har somla meg til å kjøpe den endå:))

 8. Cecilie Alm på 8. desember 2015 kl 00:00

  Storksak Olivia tweed er bare helt rålekker. Denne forelsket jeg meg helt i, og hadde blitt overlykkelig for å vinne. ????
  Jeg må bare si at jeg elsker butikken deres, og jublet når dere åpnet på Bekkestua, for da ble det så lett for meg å ta turen innom, til lommeboken og samboerens store fortvilelse. Dere har så mye lekkert til de små, at det er fysisk umulig og ta turen innom uten å kjøpe noe. Dere går en strålende jobb ????

 9. Iselin på 8. desember 2015 kl 00:25

  Storksak Ellena taupe var nydelig! Og når den rommer en laptop kan den brukes som vanlig veske senere, og det gjør den jo bare enda bedre. ???? Med tvillinger på 3 mnd og to eldre barn (hvorav et fremdeles bruker bleier) er det MYE som må med på tur når alle skal ut, og Ellena ser perfekt ut i så måte! ☺️

 10. Barbro på 8. desember 2015 kl 00:41

  Alle var kjempefine 🙂 Ønsker meg veldig Storksak Olivia grey tweed da jeg syns den var helt nydelig <3 Hadde vært perfekt å hatt med seg overalt og den er tidløs og passer til alt 🙂
  barbroaer@gmail.com

 11. Yvonne på 8. desember 2015 kl 00:59

  Storksak olivia grey

  Ønsker jeg meg til min lille Celina
  Sine ting ????

  Fabelagtig stelleveske.
  Den vi har nå er kjempestygg.
  Så hadde satt enormt stor pris på å vinne den flotte stelleveska ❤️????

 12. anette på 8. desember 2015 kl 01:06

  Storksak Catherine leather almond, for den var bare lekker 😀 har bare en billig stelleveske som rakner i kantene og gått gjennom to babyer 😛 og en tredje kommer nå i januar, så er redd den ikke overlever ;( så krysser fingre og tær at det blir en fin, fin veske på meg 😀

 13. Charlott Hamre på 8. desember 2015 kl 06:18

  Jeg ønsker meg Storksak Grey Tweed,den var alldeles nydelig og hadde passet perfekt til vogna!???????? Dere har såå mye fint i butikken deres til både små og store,er kjempefornøyd med både service og det jeg har handler hos dere til nå!????????

 14. Elisabeth på 8. desember 2015 kl 06:22

  Storksak Catherine Nylon Moss hadde vært super! Stellevesken vi har nå har begynt å gå i stykker ved glidelåsen og siden vi fortsatt har bleiebarn hadde det vært veldig kjekt med en ny.

 15. andreadyb på 8. desember 2015 kl 06:37

  Ellena leather chocolate <3

  Dette er den fineste stellevesken jeg noen gang har sett! Hadde lett brukt den selv også uten baby og vogn på slep, så fin var den! Men det syns jeg er viktig når man kjøper en dyr stelleveske også! Krysser fingrer og tær for at jeg har vinnerlykke denne gangen 🙂

 16. nystuen på 8. desember 2015 kl 08:49

  Vesker på rad er aldri feil
  drømmene farer i vindens seil
  Med baby i hus og mor ut på tur
  må alltid stellevesken være på lur
  Av alle de fine veskene du legger frem
  var det Ellena Taupe som gikk i mitt hjerte hjem
  En diskret farge som passer til alt,
  beige og sort er nydelig, som pepper og salt
  Men det som gjorde at jeg falt for vesken
  var den lekre, brune reimen – jeg blir fullstendig kjesken
  Storsak kan stellevesker, det er ikke tvil!
  Jeg vil bære min veske med stolthet og smil ❤️

 17. Stine Kvam Haugland på 8. desember 2015 kl 09:06

  Det var neimen ikkje lett å finne ein favoritt her! Men, eg trur det må bli Olivia Grey Tweed, den passar både meg og vogna, og sidan eg gir flaske er det godt med god plass i veska. Det hadde vore ein super bursdagspresang, eg har dag den 24. desember, så dagen min blir lett gløymt oppi jula 🙂 Og til slutt; super butikk! Flott utvalg, av ting ikkje alle har 😀

 18. Hege Sørlie på 8. desember 2015 kl 09:06

  Åååå nå ble jeg glad Storsak Bobby putty har jeg alltid ønsket meg da jeg bare elsker størrelsen på den stelleveska pluss at rom inndelingen er så super 🙂 Pluss at denne hadde blitt så utrolig fin på min nye lilla vogn ????

 19. Kjersti Vossli på 8. desember 2015 kl 09:13

  Hadde vært fantastisk å vinne en Storksak Catherine leather almond, den var helt nydelig!! Går i April ut i min tredje barselpermisjon, og hadde vært deilig å kunne bruke noe nytt, og ikke stellevesken som allerede har vært brukt til to barn tidligere. Den kan jo faktisk brukes som en «vanlig» veske også ( enn veldig stilig en faktisk), og det er jo fantastisk deilig å kunne føle seg fresh med noe fint, når man ellers går rundt i ammetåka og ser sliten ut ????

 20. Hege Korssund på 8. desember 2015 kl 09:20

  Ellena taupe var utrolig fin. Ønske ønske ????????

 21. Benedicte Isaksen på 8. desember 2015 kl 09:37

  Jeg ønsker meg en Storksak Bobby putty. Jeg har sett på denne nydelige stelleveska tidligere og krysser fingrene for at jeg vinner denne til lillesøster som kommer i mars. Da hadde jeg følt meg så fin på trilletur☺️????

 22. Anne på 8. desember 2015 kl 10:02

  Falt helt pladask for storksal olivia grey tweed! Så fantastiske fine stellevesker.
  Krysser fingrene og Ønsker meg denne ????

 23. Monica på 8. desember 2015 kl 10:07

  Jeg ønsker meg Olivia Tweed – den hadde passet perfekt til min mountain buggy – også er den jo bare nyyydelig 🙂
  jeg ble mamma igjen for 2 mnd siden til vårt barn nr. 4. Og siden det var 5 år siden sist, måtte ALT kjøpes på ny ???? jeg har ikke funnet meg stelleveske enda da dagene er travle og blir tilbrakt med amming, leksehjelp, kjøring/henting til fotball/turn, og ikke minst klesvask, matlaging, rydding og vasking 🙁 derfor håper jeg at det blir meg som kan vinne denne ????????

 24. Monica på 8. desember 2015 kl 11:24

  Storksak Catherine leather almond????
  Nydelig veske, med en ren finish. Liker at det ikke er for mye farge og dill, kan fint se ut som en vanlig veske???? liker storksak stelleveskene veldig godt, hadde det til minstemann, men den ble så godt brukt at den trenger en grundig overhaling dersom den skal tas i bruk igjen???? god plass til alt! Og ikke minst genialt med tilbehøret som følger med????

 25. plysjhai på 8. desember 2015 kl 11:35

  Jeg ønsker meg Storksak Olivia Grey, den var bare nydelig! Her har mini rukket å bli nesten 7 uker, og jeg har ikke greid å bli enig med meg selv om stelleveske enda, så hadde vært fint å vinne en. 🙂
  Liker veldig godt at dere har alt man behøver i en nettbutikk!

 26. Cecilie Strand på 8. desember 2015 kl 11:36

  Sååå fine stellevesker ???? Ettersom min stelleveske både er for liten og er oppbrukt så drømmer jeg om en ny flott stelleveske. Denne gangen kunne jeg tenkt meg en mørkere modell så jeg har valgt den flotte Storksak Tote black diamond. ????

 27. Heidi Svansrud på 8. desember 2015 kl 11:42

  Jeg tar gjerne i mot en Olivia????????????????. Riktig god jul!⭐️

 28. Matilde Josefine på 8. desember 2015 kl 11:49

  Storsak Bobby Putty. Jeg er 19 år å studerer Drama i Volda. Er gravid for første gang, og venter ei lita prinsesse i april. Åsså feirer jeg 20 år 14.desember. Smisk smisk ????????????

 29. Laura på 8. desember 2015 kl 11:55

  Nyyyydelige Storksak Catherine leather almond har jeg såååå lyst å vinne den var helt fantastisk fiiiiin.
  Ønsker ønsker ❤️

 30. Christina syversen på 8. desember 2015 kl 12:36

  Vil vinne storksak Ellena taupe???????????? herregud for en fin stellebag elsk ved første syn???????????? den kan man også bruke til hverdagslig:) hadde vært en drøm og vinne denne:) prøver vinne lykken???????????????????????? riktig god jul????????????⛄️❄️????

 31. vivian på 8. desember 2015 kl 12:59

  Ønsker meg tote Black Diamond. Den var veldig fin.. Har en stelleveske nå som jeg ikke er fornøyd med, tror heller storsak stelleveske er tingen for meg ???? Supert med nettbutikk som driver med give-aways ????

 32. Ling Ling Yu på 8. desember 2015 kl 13:42

  Olivia Grey tweed, passer utmerket til alle vogner tenker jeg meg ???? og så ser den utrolig fin ut og praktisk med mange rom. Tror den kan romme nok til mine 2 små prinser ????????

 33. Natali Haga på 8. desember 2015 kl 14:07

  Bobby putty???? nydelig veske! Får ei jente i april????

 34. Kristine Martinsen på 8. desember 2015 kl 22:08

  Ønsker meg en storsak bobby putty. Lillebror er ventet i februar og ingenting er klart… Noe som stresser meg veldig. Men huset står på hodet med et stort oppussingsprojekt, så er ikke klart for babyting…vogn og seng er kjøpt og står i esker i kott enda. Stelleveske har havnet så langt ned på prioteringslista, og dermed hadde det vært en drøm å vinne en så fin stellevæske!

 35. Tonje Omlid Skjønhaug på 8. desember 2015 kl 23:48

  Jeg ønsker meg veldig Storksak Catherine leather almond ???? vi venter baby i April, nr 3 i rekka. Det hadde passet så fint da jeg ikke har funnet den «rette» stellevesken. Og denne er jo så fin. Nesten for fin til å være stellevesken ????

 36. Yvonne Andersen på 9. desember 2015 kl 00:50

  Æ ønsker meg Storksak Olivia grey tweed.
  Den er bare super fin og hadde passet perfekt på vogna til jenta mi som fyller 6 mnd til mandag ????
  Den stelleveska vi har nå er så stygg!! ????
  Så hadde satt stor pris på å vinne ????????

 37. Maria Pedersen på 9. desember 2015 kl 01:25

  Storksak Catherine leather almond er rett og slett en drømme veske:D Med denne veska kan man se ut som en catwalkmodell og samtidig vaske rumper og tørke gulp:) Å for pappaer er dette den ultimate manpurse og damemagnet:D

 38. tittelo på 9. desember 2015 kl 16:21

  Ønsker gjerne å finne Storksak Bobby putty til å kunne ha på barnevognen med småen ☺ hadde vært så ufattelig fint med den veska til.
  Håper og krysser fingrene ????????

 39. Birgitte på 9. desember 2015 kl 18:11

  Storksak Bobby putty er helt nydelig! Hadde vært helt super å ha når fjerdemann kommer!

 40. aina85 på 10. desember 2015 kl 23:01

  Åååååå, herregud. For en premie! Ellena taupe var dødsfin! D.Ø.D.S.F.I.N! Vi har en liten prinsesse på snart 3 mnd og en storebror på 4 år. Mor er i permisjon og far er student. Og, jeg er så uendelig lei av å aldri ha råd med hverdagsluksus som dette. Det er bare midlertidig, og det går over om litt (1,5 år) men jeg hadde blitt så glad og takknemlig om jeg kunne være dem heldige denne gangen gen????

 41. Marianne Risdal på 11. desember 2015 kl 23:18

  Storksak Catherine leather almond er kjempefin. Trenger en ny, den gamle begynner å rakne her og der.

 42. Siw Lillian Granberg på 12. desember 2015 kl 17:08

  Storksak Catherine leather – almond Denne var fantastisk flott og med to små barn må man ha med seg dobbelt opp av alt, og da er det viktig å ha stor nok veske til å holde alt samlet i. I tillegg er den nydelig, og ikke minst praktisk når stelleperioden til barna er ferdig også!

  Lilleprinsen har alltid flotte varer og gode kundebehandlere 🙂 Kjøpte et bilsete fra dere for halvannet års tid siden, fikk beskjed om at det var deg beste i klassen og kom til å bli testvinner; jammen ble det det også! 😀 Flott er butikken også! Håper dere har en riktig god jul og ett godt nytt år! 🙂

 43. Mariann Velve på 13. desember 2015 kl 13:31

  Bobby putty til min kjære samboer hadde vært fantastisk nå som pappapermen starter. Så kan min Caroline storksak få være i fred ????✌️????

 44. Natalie Reyes Leknes på 14. desember 2015 kl 10:41

  Storksak Tote Black Diamond var aldeles nydelig!
  Passer meg og vognen min perfekt 🙂
  God jul og godt nytt år til alle dere på lilleprinsen!

 45. Christina Thomsen på 14. desember 2015 kl 17:57

  Storksak Ellena taupe er super lekker ???? Hadde passet perfekt til min emmaljunga vogn og til den lille prinsen som kommer i februar ????

 46. detforunderligeliv på 15. desember 2015 kl 14:06

  Ønske mæ dein her te min kjære ska ha pappaperm lamme Lilleknærten vårres ???? Arti me nå blått så guttaboys kain færra på tur me stil ilag ????http://lilleprinsen.web2.directhouse.no/epages/Lilleprinsen.mobile/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Lilleprinsen/Products/SK2508

 47. raija79 på 17. desember 2015 kl 08:18

  Jeg ønsker meg Catherine leather almond, den var rå lekker. Minstemann bruker tøybleier, han tåler ikke papir, og tøybleiene tar litt plass. Han er en del på sykehus og da er tøybleiene med, da hadde en slik veske vært perfekt.

 48. Michelle Guldhav på 17. desember 2015 kl 12:19

  Jeg ønsker meg en Storsak Olivia Grey Tweed. Håper vi får være så heldige å vinne en slik til meg og min samboer <3 vi ble nemlig gravide i september – mot alle odds etter en rekke operasjoner mot kreft og endometriose. Her fikk jeg den knusende beskjeden om at en graviditet ikke kunne skje siden slimhinnene mine var ødelagt etter endometriosen. Mye ble fjernet og vi begynte snakket om både prøverør – men hovedsaklig adopsjon.

  Men mot all odds fikk jeg to nydelige streker som lyste mot meg i oktober. To streker som har kostet mye smerte, blod og tårer – men absolutt verdt det. Nå sitter jeg her, 15 uker på vei og nyter hvert eneste sekund av graviditeten selv med både kvalme og bekkenløsning! Jeg er evig takknemlig for mirakelet vi vil få, og håper vi kan være så heldig å vinne en så fin bag også <3 jeg begynte nemlig på studier etter operasjonene mine for å holde tanker på noe annet og få følelsen av å gjøre noe nyttig, så økonomien er ikke helt på topp. Men vi har selvfølgelig alt det vi trenger <3

 49. Trine Lise L på 17. desember 2015 kl 20:05

  Åååå, jeg har så lyst på Storksak Ellena leather – taupe, den hadde vært nydelig å ha med seg ut på livet

 50. Ine Hammerseth på 19. desember 2015 kl 09:35

  Så mange fine vesker dere har! nesten umulig å bestemme seg for en favoritt???? Men om jeg hadde vunnet tror jeg at jeg ville gått for Storsak bobby putty, den virker både praktisk og utrolig fin. Jeg har enda igjen og bestille noe fra nettbutikken deres, men bare en liten titt innom viser at jeg helt sikkert må ha både en og to godbiter herfra. Jeg elsker nisjebutikker, og skulle ønske det fantes flere butikker som deres! ????

 51. silje på 19. desember 2015 kl 23:02

  Kjære VENE så RAUST av dykk ????
  Me likte Catherine Leather aller best, og den hadde kledd både meg og Perlemoren min ????

 52. Gro Espedal på 20. desember 2015 kl 07:44

  Jeg synes Storksak sin Elizabeth Tan er den fineste. Den er utrolig praktisk og se utrolig fin ut.

 53. Ingvild på 21. desember 2015 kl 01:42

  Jeg elsker Storksak Ellena Taupe og hadde blitt såååå glad om jeg vant den!! Den ser utrolig fin ut og kan brukes som vanlig veske, ikke bare stelleveske.

 54. Camilla på 22. desember 2015 kl 00:17

  Storksak Olivia Grey Tweed ønsker jeg, gjerne til meg og min datter ???? .Utrolig fin veske og veldig praktisk , det hadde Vært helt supert med en slik veske , da den vi har nå begynner å bli slitt og det ofte ikke er nok plass I den ,med for få rom I. Hadde Vært helt supert å Være så heldig å få en Storksak veske ????????????

 55. Tone på 22. desember 2015 kl 15:28

  Olivia grey tweed var jo heilt fantastisk???? Kjempefin veske:)

 56. Birgitte Sigurdsen på 23. desember 2015 kl 00:27

  Jeg kunne gjerne tenkt meg en Storksak Catherine – leather almond. Syns den var klassisk og passer til alt. Noe som er kjekt da vi akkurat har funnet ut at jeg er gravid med tvillinger og skal på vogn-jakt etterhvert! 😀

 57. Anne Stenseth på 23. desember 2015 kl 15:07

  Storsak Noa navy hadde vært super til meg og lilleprinsen i magen 🙂 stelleveske er det eneste vi mangler før termin i januar. Det er veldig raust av dere å gi vekk en stelleveske, og dere har en veldig fin butikk ????☃????????????

 58. Kristine Myhre på 25. desember 2015 kl 14:57

  http://lilleprinsen.web2.directhouse.no/epages/Lilleprinsen.mobile/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Lilleprinsen/Products/SK1501 Er jo bare fantastisk fin❤️ Hadde vert sååå kjekt å kunne hatt ei så flott veske istede for den kjedelige originale emmaljunga veska… Skulle nok reklamert litt her og der til alle barselvenninder og kjente med små ???? Ha ei fortsatt fortreffelig romjul ????????????❄️

 59. Stine-Kamilla Leirhol-Johnsen på 26. desember 2015 kl 01:05

  For en herlig giweaway ????
  Jeg syntes Storksak Catherine leather almond var finest og hadde passet meg veldig godt???? jeg har siden min lillemor ble født kjøpt meg fire forskjellige stellevesker, men aldri blitt fornøyd.. Jeg har siklet på storksak veskene lenge men ikke tatt meg råd til det! Så nå krysser jeg fingrene for at vinnerlykken kanskje endelig er på min side etter en hektisk høst som nybakt mor og heltidsstudent med fire eksamener i desember, pluss oppussing og innflytting i nytt hus! Nå nyter jeg en deilig juleferie med mann og barn, og håper på at kanskje dette kan bli en ekstra liten julegave nå i romjulen ☺️☺️☺️

 60. Natalie Reyes på 27. desember 2015 kl 19:20

  Storksak Tote black Diamond er fantastisk fin!
  Det hadde vært en flott julegave!

 61. Tor Leknes på 27. desember 2015 kl 19:24

  Jeg vil gjerne legge inn et lodd for min kone som ønsker seg en ny stelleveske med glidlås. Klager alltid over vår nåværende stelleveske fordi det ikke er glidlås på og at all innholdet blir vått når det regner her i Bergen. Byen som har fått ny nedbørsrekord i 2015!

  Jeg tror hun ville like den sorte med hvite prikker 🙂

 62. Ina-Maria Snedal Tufte på 28. desember 2015 kl 00:32

  Forcen flott giveaway 🙂 Denne hadde vært helt super å vinne med to små barn. Stelleveskene vi har begynner å bli slitene og trenger å bli byttet ut. Med to tøybleie barn og et av de flaskebarn er det behov for en stor å god stelleveske med plass til masse utstyr 🙂 Lucida teal eller Emily sort er et ønske 🙂

  God jul og godt nytt år 🙂

  • Ina-Maria Snedal Tufte på 28. desember 2015 kl 00:35

   Så mailadressa ble feil. Riktig adresse i denne kommentaren 🙂

 63. Ina Engen på 28. desember 2015 kl 12:11

  Storksak bonby puppy. En nyydelig stelleveske som tar seg bra ut som en»vanlig» veske også 🙂 Jeg synes også det er greit mes nøytrale farger så pappan også kan bruke den! 🙂 Ønsker meg så en fin stelleveske! Vår detter fra hverandre 🙁 Bruker det fortsatt til 2åringen, og håper jo det kommer en til etterhvert… :)))

 64. Johnny rene på 28. desember 2015 kl 16:30

  Storksak Bobby putty

 65. Trine på 29. desember 2015 kl 02:23

  Åhhhh Olivia grey tweed var bare helt nydelig! ???? En budsjett-kneblet studentmammas drøm. (Som jeg av en eller annen grunn ikke har sett før og dermed ikke fikk satt på ønskelista til nissen i år.. ???? ) Skulle nok blitt populær hos pluttens andre mamma også!☺️????????‍????‍???? Blir nok neppe meg med tanke min tragisk dårlige evne til å vinne i noe som helst, men benytter uansett sjansen til å ønske dere (og alle andre mammaer/pappaer her inne) fortsatt god jul og godt nyttår – Lilleprinsen må virkelig være Guds gave til alle med både småprinser og -prinsesser ???? ????☺️

 66. Hege på 1. januar 2016 kl 20:47

  Jeg bare elsker Storksak Bobby putty da den har matchende smokkeveske, 8 rom og egen isolert flaskeholder og det super fine utseende <3 Alltid forgudet denne veska siden jeg fant ut at jeg var gravid og nå som frøkna blir 1 år 10 Januar hadde denne med så mange lommer og fine finesser vårt helt enestående da vi må ha med endel 🙂
  Godt nyttår til dere alle ????

 67. Katrine Freitag på 1. januar 2016 kl 20:50

  Storksak Olivia grey tweed ønsker jeg meg ???????? den var råfin! Å det hadde kommet til nytte siden den jeg har nå er falleferdig og ikke spesielt lekker ????

 68. Ina på 1. januar 2016 kl 20:51

  Så koselig! Jeg er titt og ofte innom den fine nettbutikken deres ???? Mye fint til de viktisgete personene i livet ☺️ Jeg likte velsig godt Storksak Olivia grey ???? Den var kjempe fin! Jeg har fortsatt med en stelleveske med ekstra klær og bleier når vi er borte med 2åringen, men den vi har henger ikke sammen 🙁 og en ny en vil jo komme til nytte når neste mann kommer .. Etterhvert… 😉

 69. rikke eng på 1. januar 2016 kl 20:52

  Storksak olivia grey. Kjempe fin og nøytral. Venter en gutt om fire dager og har ikke stelleveske enda.

 70. Heidi Eikesdal på 1. januar 2016 kl 20:59

  Storksak Olivia Grey tweed falt jeg for 🙂 venter ei prinsesse i mai og dette hadde bare vært knall å vinne!! 🙂

 71. Tonje Severinsen på 1. januar 2016 kl 21:03

  Jeg ønsker meg Olivia grey tweed. Stellebagen vi har har røket i alle glidelåser og jeg har ikke hatt penger til å kjøpe ny. Denne var super fin!! Ønsker oss masse masse!

 72. Kristin Thorvaldsen på 1. januar 2016 kl 21:05

  Trenger ny stelleveske???? Elsker utseendet på Catherine leather almond. Utrolig lekker stelleveske????????????????

 73. Anette Schanche på 1. januar 2016 kl 21:21

  Hadde blitt suuuuuper glad for hvilke som helst av de nydelige stelleveskene ???????? Hvis jeg må velge, blir det nok Cathrine leather almond ???????????? Den er rålekker! Hadde vært perfekt for meg og lille prinsessen som kommer i april ????????Elsker butikken deres og det gode utvalget????

 74. Ellen Marie Holtan på 1. januar 2016 kl 21:21

  Storksak Olivia Grey Tweed er helt nydelig!????Perfekt som stellebag (eller weekendbag for en husmorferie) – klassisk og pen!???????? Riktig godt nytt år!✨????

 75. Tonje på 1. januar 2016 kl 21:22

  Storksak Bobby putty Falt jeg pladask for ☺️ Den var nydelig, hadde vært fantastisk å vunnet denne, vært ett langt tøft år så jeg håper jeg får ett bedre 2016 med lille i magen 🙂

  Godt nytt år!

 76. Cecilie Heldal Hersvik på 1. januar 2016 kl 21:24

  Olivia tweed grey var jo bare utrolig lekker!
  Hadde vært utrolig gøy å vinne noe sånt, må nok ellers ta til takke med den gamle fra de to forrige guttene, for må kjøpe ny vogn – etter ti år sier den takk for seg. .. ????

 77. Lars-Edvard Wasseng på 1. januar 2016 kl 21:30

  Jeg ønsker å meg storksak olivia grey 😀 denne var kjempe fin 😀 den passer helt perfekt til vår fantastiske datter som kommer i April <3

 78. Anita amina eide på 1. januar 2016 kl 21:36

  Storksak kate patent. Ønsker meg den fordi vi venter en liten en i september <3

 79. Lone på 1. januar 2016 kl 21:37

  Storksak Olivia – tweed. <3

 80. Hege på 1. januar 2016 kl 21:39

  Ønsker meg Storksak Olivia grey tweed, til mitt første barn som kommer til verden i april/mai????

 81. Tonje på 1. januar 2016 kl 21:44

  Mange fine stellevesker, men min desidert største favoritt er Storksak Catherine Leather almond <3
  Et smykke av en stelleveske som jeg fint kan bruke som vanlig veske også 🙂

 82. lykkestjerne på 1. januar 2016 kl 21:45

  Da forsøker jeg her ???? Olivia Grey Tweed er helt nydelig, krysser fingrene for at den slitne emmaljungaen kan få ta kvelden ????????????????

 83. Triin på 1. januar 2016 kl 21:57

  Storksak Catherine leather almond passer perfect til oss????Hadde vært supert å få Storksak veske!

 84. Victoria Solberg på 1. januar 2016 kl 22:25

  Liker Cathrine leather aller best, men mange fine 🙂 Trenger ny, så dette er jo helt supert av dere 🙂

 85. Kathrine Paulsen på 1. januar 2016 kl 22:33

  Ønsker meg Storksak Catherine leather almond.
  Knallfin veske som gjør det ekstra stas å ha den med både når lille er med oss ut på forskjellige ærend, men også når hun er borte på besøk hos andre 🙂
  Fantastisk nettbutikk med mye fint til både foreldre og barn, rask levering og god service:)

 86. Camilla Eggen på 1. januar 2016 kl 22:34

  Catherine leather var bare rå lekker !:)
  Vi har en stelleveske etter storebror på 3 år som vi bruker til lillebror på 14 dager…. Åh – jeg ønsker meg såååå en ny og fresh en – akkurat som denne !! Den vi har er ikke akkurat lekker og blitt skikkelig slapp i fisken . Hehe
  Krysse fingrene 🙂
  Smil fra Camilla 🙂

 87. anette på 1. januar 2016 kl 22:36

  Storksak Catherine leather almond ønsker jeg meg veldig masse til min baby nr 3 som kommer når som helst 😀 har ikke hatt råd til noe fancy stellebag med mine to andre og dette er min siste graviditet, så hadde vært stas å vunnet noe så fint, da en stellebag betyr veldig mye 😛 litt glamour i bæsje skiftingen 😀

 88. Cecilie Walle på 1. januar 2016 kl 22:39

  Storksak Olivia grey tweed er jo bare helt skjønn???????? Krysser fingrene???? Godt nyttår!????

 89. Anne på 1. januar 2016 kl 23:07

  Storksak Olavia grey ????

  Minsten er ikke liten baby lengre, men som 3barnsmor trengs det fortsatt en praktisk veske. Det hadde vært supert med en slik! Praktisk med alle rommene slik at mor kan få organisert litt;) og kjekt med diskré men gode limmer utvendig til saker man trenger «fort». Og for mor sin del, hadde det vært flott med en stelleveske som ser ut som en vanlig, fin veske ????

 90. Sissel på 1. januar 2016 kl 23:08

  Ønsker meg olivia tweed <3
  Fikk barn nr 4 i juli, og kunne godt tenkt meg en skikkelig fin stelleveske denne gangen:-)

 91. Trine Lindkvist på 1. januar 2016 kl 23:13

  Ellena Taupe er jo vare helt nydelig.
  Har så lyst på en stelleveske som ikke ser ut som en stelleveske. Akkurat nå er det bare kaos oppi veska mi. Tenkte jeg skulle prøve i det nye året å få bedre orden på tingene min og stelleveska er jo et veldig bra sted å starte ????

 92. Barbro på 1. januar 2016 kl 23:13

  Storksak Olivia grey tweed er min favoritt <3 Hadde blitt superglad om den ble min 🙂
  barbroaer@gmail.com

 93. Linn Connie mykjåland på 1. januar 2016 kl 23:20

  Olivia grey tweed var bare utrolig fantastisk flott! Hadde digga å ha med meg den når 4 mann kommer! ????

 94. Anne på 1. januar 2016 kl 23:30

  Storksak Olivia grey tweed! <3
  Denne var bare helt nydelig! Stellevesken vår er ødelagt og henger knapt sammen så slitt som den er; hadde vært litt av en forandring å få en sånn! <3

 95. Sandra bertelsen bamrud på 1. januar 2016 kl 23:36

  Tote black diamond er helt nydelig!! ???? Vil gjerne vinne den ☺️

 96. Borghild Vangen på 1. januar 2016 kl 23:47

  Storksak Catherine leather almond

 97. Linda på 2. januar 2016 kl 00:00

  Ja takk???? Storsak olivia ❤️

 98. Katrine på 2. januar 2016 kl 00:03

  Godt nyttår!! ????????????
  Fantastisk give away!! Ønsker å vinne Storsak Olivia grey for den passer til begge kjønn og min mann likte den også!????????

  http://lilleprinsen.web2.directhouse.no/epages/Lilleprinsen.mobile/no_NO/?ObjectPath=/Shops/Lilleprinsen/Products/SK2505

 99. Christine Fredheim på 2. januar 2016 kl 00:10

  Falt pladask for Storksak Ellena leather – taupe
  Med en jente på 1,5 og en liten gutt som ventes om 2 mnd må jo denne være GULL. Med sine 7 oppbevaringsrom til både flasker, kopper, smikker, matbokser, bleier, wipes, salver og medisiner – og ekstra lang skulderstropp for frie armer til å håndtere de små er jeg sikker på at denne ville blitt en god venn i mange år!

 100. Aina Ø på 2. januar 2016 kl 00:11

  Ønsker meg Storkaks olivia grey tweed, superfin! Har for liten stellebag nå, så en forsinket julepresang fra snille-snille dere hadde gjort starten på det nye året ekstra bra!

 101. Aud Ingrid Kroken på 2. januar 2016 kl 00:13

  For en fantastisk giveaway???? Her var det kjærlighet ved første blikk da jeg så Storksak Olivia Grey Tweed ???????????????? DEN ønsker jeg meg VELDIG! Den var utrolig lekker!!!
  Trenger såårt ny stelleveske da glidelåsen i vår gamle har blitt ødelagt???? Jeg krysser ALT som krysses kan og håper lykken er med oss i 2016???????? GODT NYTTÅR????????

 102. Hanne Trogstad på 2. januar 2016 kl 00:21

  Jeg falt for catherine leather almond fordi den hadde vært fin både som stelleveske og til vanlig. Har kikket på vesker fra storksak siden jeg ble gravid, men har valgt å legge penger i annet utstyr enn veske ☺️

 103. Ingunn Heimdal på 2. januar 2016 kl 01:03

  Den grey tweed hadde vært nydelig, i bytte mot den gamle stelleveske som ikke ser så flott ut lenger ????

 104. Sandeep Kaur sangha på 2. januar 2016 kl 05:15

  Storsak Olivia Grey tweed. Kunne ønske meg vinne en sånn veske . Har fått baby akkurat nå. Så vi trenger en sånn praktisk veske. Prøver lykken ????????

 105. pernille på 2. januar 2016 kl 08:28

  ønsker meg Storksak Olivia – tweed ❤️❤️

  har ikke stelle veske å med to på tur ender det alltid i kaos og noe som blir glemt! har drømt om denne leeeeenge men den er for dyr 🙁

  så håperhåper!!!
  godt nytt år❤️❤️

 106. Janne Solberg Holthe på 2. januar 2016 kl 08:31

  Kunne virkelig tenkt meg Storksak Catherine nylon moss. Den hadde vært perfekt ????
  Krysser fingrer og tær og håper vinnerlykken finner meg.

 107. Camilla Haga på 2. januar 2016 kl 09:58

  Olivia Grey Tweed falt jeg for 🙂
  Godt nyttår til dere 🙂

 108. Christine T på 2. januar 2016 kl 10:07

  Ønsker meg storksak olivia grey. Diase er jo så fine, og siden min gamle rakna for litt siden hadde det vært topp med en ny:)

 109. Julie svåsand på 2. januar 2016 kl 10:13

  Storsak olivia grey tweed ønsker jeg meg veldig ! Trenger stelleveske til lillebror som kommer i feb / mars:) hadde vært så perfekt 🙂

 110. Tina Kristin Juvasstøl Ramse på 2. januar 2016 kl 10:19

  Ønsker meg Storksak Olivia grey tweed????????
  Vår stelleveske er så godt brukt at den snart går i stykker i bunnen???? Hehe.
  Så denne hadde kommet godt med 🙂 + at når vi skal ha nestemann er det ekstra gøy med en som ikke ser så «arvet» ut???? Krysser alt jeg har✌

 111. maren olaisen på 2. januar 2016 kl 10:59

  Hvis det går an å velge en av de som ikke er avbildet ovenfor ønsker jeg meg storsak Elisabeth i svart eller brun☺ alltid stått på ønskelisten bare ikke blitt prioritert????

 112. Pernille på 2. januar 2016 kl 11:06

  Ønsker meg: Storksak Cathrine nylon Moss 🙂 Termin 19 januar så krysser fingrene 🙂

 113. Pernille på 2. januar 2016 kl 11:08

  Ønsker meg: Storksak Cathrine nylon Moss 🙂 Termin 19 januar så krysser fingrene!!

 114. Ina Søraas på 2. januar 2016 kl 11:19

  Storksak Olivia Grey! Har en arvet stelleveske nå, og trenger en mannen kan bruke når han har pappaperm.

 115. Maria Holm på 2. januar 2016 kl 11:35

  Ønsker meg Storksak Olivia grey tweed. Den var råstilig! 🙂 Har aldri hatt stelleveske, og endt opp med å drasse rundt på ting under vogna i diverse poser og ting. Så det hadde vært magisk å hatt en stelleveske som faktisk var fin og hendig til nestemann.

  Elsker forresten butikken deres. Liten og ryddig, men med et fantastisk flott utvalg! Og god service og varekunnskap. Det kan man like. Tommel opp! Håper dere får stor suksess i 2016 og i årene som kommer, for vil gjerne bevare butikken deres. 🙂 Den er et veldig godt tilskudd blant de store kjedene med sørgelig kjedelig utvalg og stive priser.

 116. Celina på 2. januar 2016 kl 12:08

  Storsak bobby putty falt godt i smak her.

 117. Silje Martinussen på 2. januar 2016 kl 12:22

  Storksak, olivia Grey tweed var nydelig!

 118. Kristin Henriksen Aas på 2. januar 2016 kl 12:47

  Ønsker meg en tote black diamond ????

 119. Jenny Nordfalk på 2. januar 2016 kl 13:19

  Jeg ønsker meg Storksak Olivia Grey Tweed!

 120. Irene Olsen på 2. januar 2016 kl 13:23

  Ønsker meg Storksak Catherine leather almond!!???? har til nå bare brukt en vanlig veske, men den henger ikke så praktisk på vognen, så en ny veske, som faktisk er en stelleveske hadde vært helt perfekt! Denne var nydelig!!
  Er bare å krysse fingrene, og håpe på hell og lykke i 2016????????????
  Godt nyttår????????????

 121. Nanna på 2. januar 2016 kl 13:34

  Olivia grey tweed er en nydelig ????.

 122. Thea H på 2. januar 2016 kl 13:55

  Kjempelekre stellevesker! Ønsker meg Olivia Grey Tweed, helt super for oss!

 123. Gunn Strand på 2. januar 2016 kl 14:53

  Ønsker veldig en Storksak Tania Bee – grey stripe, den passer både mamma og pappa og er sprek???? Godt nytt år????

 124. monica på 2. januar 2016 kl 15:16

  Olivia Grey er jo nydelig da????

 125. Heidi Rygnestad på 2. januar 2016 kl 16:55

  Catherine Leather almond er helt nydelig, og hadde stæsjet opp arvevogna som lillebror må ta til takke med ???????? I tillegg til alt det flotte utstyret jeg har kjøpt og drømmer om å kjøpe i den fantastiske butikken deres på Bekkestua ????

 126. Mona-Elén Blomkvist på 2. januar 2016 kl 17:03

  Ønsker meg veldig en Storksak Catherine leather – almond, den var nydelig 🙂 Bare elsker fargen og det at den er i skinn. Trenger virkelig en ordentlig stelleveske da den vi har ikke har optimal plass og kan heller ikke lukkes igjen, men økonomien tilsier at vi ikke har så god råd til en ny. Krysser fingrene godt denne gangen 🙂 Riktig godt nytt år til dere 🙂

 127. Anne Mari Henriksen på 2. januar 2016 kl 17:37

  Storksak Olivia Grey tweed ????????

  Sååå fiiin!
  Skulle ønske den var min! ❤️
  Min gamle stellevekse er så slitt og stygg.
  Jeg hæres ikke å ha den på min rygg!
  Den er fra år 2010
  Og var storebroren si..
  Lillesøster trenger sårt en ny.
  Og med en Olivia Grey kan mamman føle seg litt kry ????❤
  Vi krysser alt vi har
  Og håper at lykken mot oss dra ☺️

  Klem fra mamman og lillesøster ????????️

 128. sparepare på 2. januar 2016 kl 19:01

  Hei! Jeg ønsker meg Storsak Olivia Grey 🙂 Synes den var veldig fin med plass til alt rotet mitt 😉

  Hilsen Janne

 129. Helene på 2. januar 2016 kl 19:04

  Storksak Olivia grey hadde vært fin å gi til datteren min. Hun har en stelleveske som er 2,5 år gammel, og det hadde vært gøy å overraske henne med en ny stelleveske som kan passe lillebror <3

 130. Mince Cathrine Lange-Rydén på 2. januar 2016 kl 19:42

  Storksak Cathrine leather almond hadde vært perfekt til den lille som kommer i juli. Hilsen Mince

 131. Christel på 2. januar 2016 kl 20:05

  Storksak Olivia Grey er veldig flott! Vi venter jente nummer tre om ikke lenge, og hun hadde fortjent å ikke måtte arve en slitt stelleveske etter sine storesøstre ????

 132. Silje Strømsvåg på 2. januar 2016 kl 20:54

  Olivia Grey tweed ☺
  Den passer til vogna mi, og jeg synes den er så fin 🙂
  Jeg har bursdag i slutten på januar og venter en liten gutt i begynnelsen på februar. Så det hadde vært en fin gave å vinne nå 🙂

 133. Milica Davidovic på 2. januar 2016 kl 21:30

  http://lilleprinsen.web2.directhouse.no/epages/Lilleprinsen.mobile/?ObjectPath=/Shops/Lilleprinsen/Products/SK4102%5B11%5D&Locale=no_NO

  Perfect å vinne en sånn stelleveske . ???? akkurat fått baby så passer meg perfekt å ha en veske????. Krysser fingrene

 134. Thea Elisabeth på 2. januar 2016 kl 22:01

  så inmari vanskelig å bare ønske seg en da gitt :p Men jeg må si jeg ble litt ekstra forelsket i Storksak Catherine leather almond <3 sååå nydelig, og praktisk! Også er den jo fin etter ungen er ferdig med bleier og 😀 *krysserfingreogtær*

 135. Ingjerd på 2. januar 2016 kl 22:18

  Jeg falt veldig for Storksak Olivia grey – passer godt til både mor og far. Vi har faktisk ikke unnet oss stelleveske til noen av de to eldste, men brukt en lite praktisk, eldgammel skulderveske fra H&M. Det hadde vært perfekt med en slik praktisk, lekker sak til tredjemann kommer. 🙂

 136. Ida b på 3. januar 2016 kl 02:11

  Storksak tote black diamond hadde vært midt i blinken! Venter en lillebror eller lillesøster i april, og med storesøster hadde vi aldri stelleveske, brukte bare en pose. Og savnet etter en stelleveske var superstort, men måtte legge penger til annet utstyr. Så denne gangen ønsker jeg meg virkelig en så superfin stelleveske som dere flotte mennesker hos lilleprinsen lodder ut til en heldig vinner! Krysser fingre å tær( tror knotten i magen gjør det også)! Godt nytt år til dere alle sammen 🙂

 137. Pernille Sofia Holm på 3. januar 2016 kl 11:35

  Hei lilleprinsen! Jeg ønsker meg en Storksak Ellena leather – taupe. For hvis mamma har en sånn fin stelleveske så husker hun kanskje å ta den med når vi går ut på tur. Det er så flaut når jeg må få sånne rare løsninger hele tiden fordi hun ikke har stelleveske og glemmer aaaaaaalltid smekken min for eksempel. Så da sitter jeg der med en hel dorull rundt halsen… Kan dere hjelpe meg? O:)

 138. Trude Andersen på 3. januar 2016 kl 13:04

  Storksak Olivia Grey Tweed , gorgeous gorgeous goooorgeos???? ønsker seg????????

 139. Marie F på 3. januar 2016 kl 17:20

  Ønsker meg Storksak Olivia grey til maibaby ????

 140. Cella på 4. januar 2016 kl 17:47

  Storsak Olivia grey ????????????????????????????????????

Legg igjen en kommentar

dibs-w120
logo_black